Kenapa dengan GengBlogger?


Assalamualaikum

Hujung minggu ni korang buat ape eh? Harini aku pegi tengok nik main bola jaring, sebab harini ade Karnival Cherating. Sebabnya, dia yang datang ambik aku pagi tadi. Tapi tak sia-saia lah aku ikut, sebab dia menang woooooo. Cewah, cayalah ! :)

Hrmm, lepas ni bila ade update baru aku nak ping kat mane lagi? Maksud ping kat sini, korang share ape yang korang update dekat orang lain. Lainlah, kalau blog aku ni memang femes, meletup-letup gituuu. Ape jadik dekat GengBlogger eh? Kena hack ke ape? Lama gila nak recover.



Tengok ah, aku punya doodle pun sedih. Aku ni apatah lagi. Dah la, lupakan jela kisah-kisah sedih ni. 2 malam yang lepas, ade lah adik aku yang bongsu tu duk panggil-panggil je kan, "Along, along, cepat meh sini, tengok ni" Aku pun cepat-cepat lah pegi, mane la tahu kot-kot la ade pape kan. Bila aku sampai dia suruh, tengok ni ;


Sila tengok seperti CICAK ye !


Aku pun laaaahhhh, dah tu kenapanye? "Along, BERZINA nih". Hah, ambik kau ! Aku pun tak tahu nak cakap ape, aku cakap biar jela. Adik aku ni darjah 5. Sorry lah, aku tak reti nak lukis cicak ni tengah BERZINA. Haha, lawak je adik aku ni tau.

Thanks sudi baca & pls ingore my doodle. I know its ugly =.='

4 comments:

♥iDaYu aYu♥ said...

ramai yang ngomel psl nie..heheheh

Syaza Zul said...

@♥iDaYu aYu♥ Tulaa pasal, lama pulak tu kan?

fiqkbe said...

budak2 pun dh tau apa tu berzina. baguih2 =)

Syaza Zul said...

@fiqkbe Baguih sungguh ustazah mereka, ye dok :)