Iklan kreatif pada bas


Assalamualaikum

Okay, pernah tak tengok iklan-iklan dekat bas? Confirm lah pernah kan. Tapi, ade certain-certain bas ni, diorang punya iklan memang kreatif wa cakap lu. Untuk Malaysia nampaknya belum lagi, mencapai tahap se-kreatif ni. 












credit : Wujud
So, yang mana paling korang suka? Senang cite paling kreatif lah. :)

 Thanks sudi baca.

6 comments:

NiAz said...

smua best . betul ke wujud smua jenis bas2 nihh ? hehe :D

Syaza Zul said...

Wujud tapi ni semua dekat overseas lah, tapi tak sure dekat negara mana :)

AminZunaidi said...

haha..lwk pun ade gk

tp mmg kreatif r..

Syaza Zul said...

Tahu takpe, menarik je tgk kan?

ade2mama said...

kt malaysia law ade la kn..aku rse org xnaek bus tu..asik brposing dgn bus tu jew hehehe.drebar bus pown da pning xtaw nk bwh gy ane..bwk2 jew..owg than bus..bkn nk naaek..nk posing dgn bus tu..btul x?
xbtul?
lalalalaalalalal

Syaza Zul said...

@ade2mama HAHAHA, betul sesangat dah tuuu. Lepas ni dah takde posing depan cermin dah. :P