Kalau gaduh ape dapat?


Assalamualaikum

Wah, ni dah entry kedua yang aku update harini. Tadi masa aku blogwalking, ade lah terjumpa satu blog ni. Tuan blog ni namanye,\mr.right/. Lepas tu ade la satu entry ni, dia punya lah marah dekat blogger ni. Bila aku baca-baca, patut lah dia marah rupa-rupanya ade blogger yang kutuk USM. Nak baca entry tu, boleh klik SINI


 Ni, aku printscreen kat korang.


Oh, blogger ni student UUM pastu dia marah ade student USM kutuk-kutuk dia, cakap masuk UUM tu orang bodoh. Eh eh, aku pun budak UUM. That's means Imma stupido too =.='. Aku rasa benda ni salah faham je. Aku tak rasa pun blogger ni kejar trafik, sebab dia ni newbie lagi. Followers pun baru 12 orang. Dia tak sedar yang blog dia tu jadi tumpuan orang, maybe dia ingat nak luahkan perasaan dekat blog je. Tapi aku mengaku lah, dia memang tak patut tulis macam tu pun. Berita kat internet, laju kot tersebar.

Dah la, tak payah nak ribut-ribut.  Aku belajar dekat UUM yang bodoh tu pun, boleh je nak dapat pointer 3 & above. Tak kisah la kau belajar dekat U yang ranking last sekalipun asalkan kau punya CGPA tu tinggi. Masing-masing buat salah dekat sini. Aku rasa blogger tu tak online lagi, sebab tu dia takde komen balas ke ape ke.

Aku rasa better tak payah nak panjang-panjang cerita. Its not worth it. I dont really understand what will you get after doing this. 'You' means here, the UUM blogger and same goes to USM commentators. Alah, kita kan 1 Malaysia, tu pun nak gaduh-gaduh.



Sedih, sebab masuk UUM ni orang bodoh. kahkahkah


Thanks sudi baca & hopefully trafik blog gua naik ! lulz :P
*aku rasa blog aku dah jadik sarkastik dah.

16 comments:

mr_right said...

betol2 semua orang melakukan kesalahan. tape, saye ta amik hati pon. yang lepas, biarlah la lepas yep.
ape2 pon, kite mahasiswa yang bertamadun.
dengan ini, saye mewakili seluruh warga USM ingin meminta ampun dan maap sekiranye warga UUM terasa hati dengan kami yep.
salam perkenalan(:

peace ;)

Syaza Zul said...

Eh, saya ok je. Nice to meet you btw :)

miss dynda said...

x pyh hiraukn kata mereka.. yg pnting kita msok u dgn niat yg baik, nk blajar, dpt ilmu, grad, then dpt kje yg baik. mulut org bukan bole tutup. layankan saje.. :)

Syaza Zul said...

Betul betul, belajar kat mana-mana pun sama je.

gadis bunga said...

mane mane u same jeh . yang penting nak belaja ke tanak jeh ;)

Syaza Zul said...

Tula pasal, ni duk compare-compare buat ape? Kan sama je :)

alyana shafinas said...

hehe...sblm bwat pape or ckp pape, kter kne pk dulu akobat nye pe... =)

cik tikah said...

alahai nk gado pasal ni ke? erm.. mcm budak2!! hehe..

Syaza Zul said...

@alyana shafinas Memang betul pun, tengok lah kan dah jadik macam ni

Syaza Zul said...

@cik tikah Kan? Tapi sebenarnya dua-dua pun salah.

ade2mama said...

aduiii
mak sape la ny truk sgt menangis nye heheheh..

ade2mama said...

jgn ikt ckp owg..lawpown tmpt tu rmai bdoh..xsmstinye kte ikut sme kn..

Syaza Zul said...

Betul betul. Haha, taktau la sape yg teruk sgt nangis tuuu.

ade2mama said...

ahahahah..law tu mak aku..aku xngaku mak aku heheehhe.mak aku xcm tu lalalalal

Syaza Zul said...

@ade2mama Biadap sangat kalau tak ngaku mak ni, HAHAHHA.

ade2mama said...

x..kan aku ckp..kalu..sbb aku taw mak aku xcm tu wekkk laalalal
heheh