Adakah lelaki di luar sana cool macam dia ni?

Assalamualaikum

Post ini adalah sangat special sebab memang ditujukan untuk para lelaki di luar sana. Sebab ape? Korang rasa korang dah cukup cool ke? Boleh ke nak lawan mamat yang memang super cool ni? Ape tercabar? Nak tahu sape mamat yang memang ohsem ni?



Yeee, aiskrem Mat Kool.
Aiskrem Mekdi pun kalah sebab takde ah Kool sangat macam Mat Kool.


Mintak maaf ya, ibuk-ibuk, bapak-bapak. Gua nggak ada idea mahu update. Ah sudah, apahal cakap Indon? Ni semua sebab penangan Indo Pek lah ni. Korang tahu semalam duk tengok Indo Pek je. Makin bertambah-tambah pulak dah cite Indon dalam Malaysia ni ha. Ape Malaysia dah kurang sangat dah ke cite Melayu? Ecece, padahal alasan je untuk Astro naikkan bil #butthurt?

Okay la korang, ade date ni. Nak pegi ikut Mat Kool. Eh jap, ade lagi ke aiskrem ni sekarang eh? Lupaaa lah pulak.

Thanks sudi baca:) Spread the loves

9 comments:

Encik JI said...

ingtkn apa la. :)

Encik JI said...

ingtkn apa la. :)

Syaza Zul said...

Haha, soorrrryyyyyy :)

Faez Rusni said...

hahaha..tjuk bikin gua nak laju je klik..hahaha

Syaza Zul said...

Yeee, itu maksudnye anda memang cool ! Tepuk tangan lelaju :)

suhailaselaginella said...

huhuhu,,ingtkan sape tadi..kehkehkeh

Syaza Zul said...

Mat Kool pujaan hati semua lah :)

nabilah radzi said...

ceyh! kureng pnya syaza~~

Syaza Zul said...

HAHHAHAHAHHA