Tahniah, Malaysia ke final.


Assalamualaikum

Akhirnya Malaysia dapat mengisi tempat di Final. Cayalah lu Fakri ! Sebab Fak-ri ni gol lah, baru aku puji. Kalau tak, sepanjang game tu aku duk kutuk dia je. Tension tahu tengok kau main. Boleh sakit jantung aku macam ni. Bila aku tengok Izzaq Faris nak masuk, aku dah cakap ah. Ni confirm ah, Fakri keluar. Tak Fakri, Mahali. Sekali Syahrul Azwari yang keluar. Ong Kim Swee lagi tahu percaturan yang dia buat. 

Mungkin inilah sebabnya kenapa Ong Kim Swee tak keluarkan Fak-ri.

 Jangan harap lah nak naik flight sekali dengan pemain yang lain.
Buktikan dulu masa final, kalau tak adios amigos bebeh !

Lu memang terrer ah Apek !
Aku tak kisah kau punya gf tu sape, kau nak ade berapa banyak skandal pun.
Janji kau main untuk Malaysia bagus.
Yours truly, Syaza. Haha !


P/S : gambar semua takde kaitan dengan sea games. semua aku google je, sepatutnya apek pakai baju hijau tadi.

6 comments:

FaKArePa!n said...

hehehe.. bkn main sdap je kta ktuk diorang td kan.. hehe

Anonymous said...

MALAYSIA busuk ..
maling sialan kau ini ..
harimau jadi kucing mengiau ..

GARUDA kalahkan Musuhmu!!
aku akan selalu mendukungmu

Syaza Zul said...

@FaKArePa!n Tulaaa kan, tahu takpe. Sekali dia yang jaringkan gol.

Syaza Zul said...

@Anonymous Reveal yourself anon, haha !

ajunfatin said...

@anonymous , blah la kau ngan orang-orang kau dari malaysia ni.. tak sedar diri betul lah.. PUUUUIIIIIIIIII !

cik wanie Lovela (CWL) said...

alolo comel folow naaa