Selamat hari Raya


Assalamualaikum

Fuh, lama gila tak update blog. Biasa ah, kan raya. Busy woi !  So, korang punya raya camne, okay? Mesti beraya sakan ni kan? Ah mannn, aku punya cuti dah nak habis. =.=' 3 bulan aku duduk rumah je. Mesti kau orang cakap, ek eleh cuti 3 bulan kerja lah, ni duduk rumah buat ape hah? Jangan pandang aku sebelah mata je, aku jadi housekeeper okay ?! Yang bezanya housekeeper kat rumah dengan hotel adalah gaji. Sobsobsob, orang lain cuti sem semua kaya. Aku miskin. Takpelah, aku ikhlas jadi housekeeper dekat rumah sendiri.
Disebabkan aku dah lama gila tak update blog, aku pun bukak lah aku punya Nuffnang. Wah wah wah, masa aku tak update, dapat pulak kan Buffered Earning. 

Thanks Nuffnang & Darlie :)


 

Ni kawan aku, Nik.
Nanti dia sambung degree dekat UiTM Arau.
Harini dia dah otw ke sana dah.
Semoga selamat lah semuanya :)

p/s : Apesal aku rasa aku macam gemok je hah?


Aku ade banyak benda nak update sebenanrnya, tapi entah lah, otak aku ni lembap ah. Memang nak kena upgrade nih, kena tambah RAM lah jawabnye. Oh, aku tak ucap lagi Selamat Hari Raya kan? Selamat Hari Raya korangggg ! Sorry, ayat cliche. Bluekk ! :P



Dah 2 orang cakap muka aku macam Najwa Latiff.
Gila ke ape?


Okthanksbai.

3 comments:

ade2mama said...

untung la muke mcm najwa latif..pndai maen gitar x:P heheh..

ape function n kebaikan tok blog kte yg nuffang tu ye???

t bgtaw taw:p

Syaza Zul said...

Ape yg untung? Tak sama langsungggg. Kalau kau letak nuffnang, nanti dapat lah income dari blog kau tu. Paham tak?

thaqibzaki said...

Budak Tradewinds, nanti belanja aku bila dah cash out. :D

Tu je. kbai.