Mintak maaf bapak-bapak ibuk-ibuk


Assalamualaikum

Seperti yang korang semua dah sedia maklum, aku dah start kelas. So, memang payah ah kan nak update blog. Lagipun, I don't even think that I have my own loyal reader(s) =.='. Macam lah blog kau ni best Syaza oi? Okay okay, lupakan jela. So, bila dah start kelas maknanye assignment pun beratur lah kan. Hari Khamis ni, kena hantar assignment Account, Audit & latihan untuk subjek Ekonomi Gunaan. 

Kalau lah Blogspot ni macam Tumblr kan best? Reblog je semua post, 24/7 boleh update blog. Bila tak update blog, mulalah visitors berkurang, Buffered Earning pun gerak ciput je. Tapi takpela, Alhamdullilah :)

Gambar blur, ye aku tahu.

Siapa-siapa ade Tumblr bak mai URL sini cepat. Aku nak follow korang punya Tumblr.

p/s : kalau korang nampak iklan Darlie tu, yang tu iklan Buffered Earning. *hint hint nak suruh kelik* hehe

This is a short entry. Thankyou so much.

3 comments:

ade2mama said...

xde2..hehe..bnde ape tu eheh..
mklum la..otak da format..ilng igtan heeh

Rara. said...

tumblr? ada tapi tak reti main pon. muhahaha. btw, selamat berassignment :)

Syaza Zul said...

ade2mama : dia macam tempat nak share gamabr, quotes. macam weheartit.com

rara ; bak la url, nak follow. hehe :)