Happy Birthday Ajun

Assalamualaikum

I know, it's a long hiatus since my last update. Well, I'm kinda busy with study thingy #alasan. Sebenarnya aku tak tahu nak update pasal ape. Lagipun aku kelas pukul 8 sampai pukul 5. Kalau gap kejap-kejap tu, aku malas lah nak balik bilik. Membazir masa je nak jalan kaki segala. Ha, semalam birthday roommate aku, Ajun. C'mon guys, wish her a very Happy Belated Birthday :) So, kitorang pergi Alor Star nak sambut birthday dia semalam. Oh btw, Johnny English is a must-watch movie & I really mean it. Ter-sangatlah kelakar okay. So, aku pun malas nak taip panjang-panjang, bajet kau orang semua rajin pulak nak baca. Enjoy the pictures because I believe a picture worth a thousand words. Ayat nak sedap hati je, padahal aku malas.



Our birthday girl, Ajun.


This is what we called \FRIENDSHIP/



Ape, menyampah gambar banyak sangat? Semuanya bersaiz Extra Large. Kau ingat kau Memey Suhaiza lah, bajet artis? Okay, whatsoever, bluekkk :P



Walaupun rupamu tidak ku kenal, 
tatapi lubang hidungmu tatap menjadi pojaan hatiku

Kthanksbai.

2 comments:

ade2mama said...

apy birthday:)
amboi alor star tu heehe..lme da xgy..xblja aju tu shoping kew???
cian dye ehehe

Syaza Zul said...

Tak pun, takdak duit nak shopping. Hahaha