Keyword bulan ini


Assalamualaikum

Okay, pagi ni aku nak share beberapa keyword untuk blog aku. Tapi ade satu keyword ni, adui, pelik sungguh.



Tuuuddddiiaaaa tuan-tuan puan-puan, siapa dia yang duk pi search Amirul Hadi Zainal with girlfriend pun aku tak tau lah. Tolonglah jangan nak cross line #perasan. Aku tak boleh lah, nak marah mula lah nak cakap Kedah. Hampa tak tau, aku ni minat gilaa dekat Amirul Hadi Zainal. Aku suka dia ni sebab dia ni tinggi, kurus & kaki panjang. Tapi yang paling penting, rambut dia lah. Macam Korea gitewwww, haha :)

Ke nak sangat tengok Amirul Hadi Zainal with girlfriend? Boleh boleh, takde masalah. Tapi satu jela yang aku nak pesan, tolonglah sediakan baldi. Bukannye untuk ape, sebagai persediaan lah kan. Tapi gambar yang aku nak share ni bukan bersama-sama lah, tapi girlfriend dia jela. Okay? So, sila scroll down ye *drum roll*






**************************************




















Haha, blueekkkk. Sila muntah sekarang.


Alah, Amirul Hadi pun tak kenal aku sape. Aku cuma orang yang menyokong dia je, bukan suka lebih-lebih pun. Oh, kalau tak kenal Amirul Hadi Zainal tu sape, korang boleh tengok pemain Selangor, jersi no 20. Kalau aku tak silap lah, sebab aritu aku ade tengok yang masa Selangor lawan TTM tu. Tapi yang tak bestnye masa tu Selangor kalah. Alah chill lah, tak kan asyik nak menang je kan. Ayat nak jaga hati je kan?

p/s : entry ni adalah entry suka-suka je.

3 comments:

ade2mama said...

ala doa2 la amirul hadi tu trmimpi2 ko..nty dye crik la ko:)

doa byk2 ye ehehwe

Syaza Zul said...

Hahaha, jahat la ko ni. Support lah aku sikit.

Anonymous said...

Kak hanita halid gf amirul sekarang. Instagram amirul @mirul_nuno