Cuti sudah habis broooooo


Assalamualaikum

Sebenarnya, erm sebenarnya, aku menaip entry ni dengan air mata berjuraian. Wuwuwu T_________T. Haha, tu semua lakonan je tu. Okay, harini bersamaan 9/9, aku dah nak kena balik UUM dah. Sekejap gila aku rasa cuti, padahal aku cuti 3 bulan.




Alaa, nanti mesti ramai orang yang rindukan aku kan? Ya Allah, ayat macam nak bagi penampor kat diri sendiri je kan? Haha, sorry, aku memang naik lif tekan sendiri. Entah lah, aku takde lah rasa sedih sangat pun, sebab aku dah biasa kot. Maybe bukan sedih lah, tapi exact word MALAS. Malas nak kemas barang. Kau orang tak tengok beg aku besar mana weh. Kalau tengok, confirm ah semua pun geleng-geleng kepala. BESAR GILA AKU CAKAP.

Aku mesti rindukan tv dekat rumah aku nanti. Yela, bangun-bangun dah tengok tv. Bukannye maksud aku kat sana takde tv, ade, tapi, takkan ah aku asyik nak melepak dekat bilik tv je weh? Agak-agak lah kan. I'll miss you, oh my tv.

Lagi ape eh? Mesti lah aku rindukan semua orang. Yela, semua orang, termasuk awak awak awak & awak :) Takkan ah aku nak tulis semua nama kan? Nanti kang panjang gila pulak entry aku kali ni. Alaa, malasnye nak balik malam ni. Eh, ha, sape yang naik 1 bas dengan aku? Tiket aku 9/9, Shamisha, pukul 8.00 malam. Destinasi Changlun. Ade sape-sape sama tak? Kalau sama, cepat contact aku. Eh, nak contact buat ape? Aku naik bas pun tidur je. Tak jadi lah, tak payah contact. Ape aku ni, cakap berbelit-belit #dang.

p/s : kepada sayang-sayang sekalian, lepas ni tak payah msg aku tahu. call je terus, aku malas nak topup lah sebab nanti topup pun kena tax. kbai.

2 comments:

ade2mama said...

ayok kmbali kew sekolah ..ayok!!!

Syaza Zul said...

Haha, ayuhhhhh semua kawan-kawan.