Good Luck adik-adik yang ambik UPSR esok !


Assalamualaikum

Harini sepatutnye dah hari kedua tau kelas bermula tapi selama dua hari berturut-turut aku tak pergi. Alah, takpela, first week ni tak official lagi kelas. Banyaknye alasan kau kan Syaza. =.=' Okay, sebenarnya ade cerita lain di sebalik harini tau. Kalau nak baca cerita tu, sila klik SINI.



Oh, ini owner blog tersebut & merangkap roommate aku. So guys, say Hye to her. :) Btw, kalau korang tengok blog dia tu sebenarnya aku yang edit. Kiranya fully edited by me lah, except for header. Header tu buat sendiri. Agak-agak korang lah kan, aku boleh tak buat service edit blog? Ade ke orang yang nak? Haha, tapi better jangan lah. Aku takut nanti kang hancur pulak blog korang semua tu.

Esok dah start exam UPSR kan? So good luck adik-adik sekalian. Jawab exam elok-elok. Kalau tak nanti confirm menyesal. Bukan ape, nanti bila korang masing-masing dah besar, mesti korang akan cakap, alah setakat UPSR tu senang kacang peas je. Sekarang bukan macam dulu. Nak ape, semua dah dihujung remote control Astro je. Yela, tuned to channel 601, macam-macam adaaaa. Sekarang budak-budak semua dah pandai. Setakat dapat 5A tu perkara biasa je kan?


 Sorry, gambar blur. Yang tu aku punya slip result UPSR tapi yang salinan punya lah. Yang original punya hilangggg lah. Agak-agak penting tak eh slip result UPSR ni? Oh aku upload bukan nak show off ke ape, tapi sekurang-kurangnya sebagai perangsang untuk adik-adik ni nak jawab UPSR esok. Tapi ade ke adik-adik ni yang nak baca blog aku? Whatever laa =.='.

Haa, harini birthday kawan aku. Nak tau sape, klik SINI. Happy Birthday Zarf, semoga semakin cantik, cantik, cantik & cantik. :)



p/s : aku tahu korang mesti annoying sebab gambar besar gila.

Happy reading :)

7 comments:

ade2mama said...

pehhhhh..bdak pndai tu:)
tahniah2..kte pown 2A jew dlu..skrg...
pulun stiap sem dekan ehehe:P
power kn ehehe

ade2mama said...

adik kte pown esok upsr jgk..doa kn skli adik kte ye:)

Syaza Zul said...

Yeke? Fuyooo budak DL, cayalah bro ! :) Okay, good luck untuk adik esok.

Rara. said...

waaaa, 5A tu kot. aku punya result pon aku dah lupa,aku dapat berapa,muahahaha :D

Syaza Zul said...

Haha, aku punya ade salinan je. Yang ori dah hilangggg.

ctk said...

syaza...wahhh..budk bijak rupenyer..ct pon dapt 2A je...sekarang pOn setarf ni jer la dapat...x maju2..hahaha

gudluck adeq UPSR :D

Syaza Zul said...

Haha, takde. Bukan tu pun kan penentu semuanya. :)