Template untuk blogger


Assalamualaikum

Nak dapat blog yang cantik, siapa taknak kan? Korang dah try macam-macam tutorial dah, tapi still tak dapat ape yang korang inginkan. Confirm penat kan, duk tukar code tu lah, ni lah, tapi bila preview lain jadinye.
Okay, dalam entry ni, aku nak bagi contoh website yang bagi template cantik-cantik plus FREE.


Aku tahu, ramai antara blogger yang guna template daripada website ni. Dekat sini, korang boleh pilih template macam mana yang korang nak & boleh pilih sama ada nak 2 column/ 3 column.






Website ni pun ade jugak sediakan template yang cantik-cantik. Senang je, korang kena download code & install.

p/s : nak copy gambar, tapi tak boleh sebab copyright.


Aku suka template daripada website ni. Semua comel-comel, geram je tengok.





Kalau template yang ni, comel gitu, sebab ade burung. Untuk korang yang suka benda comel lote, okay lah website ni.






Ni jela antara website yang membekalkan template yang comel plus FREE gitu. Senang je, tak payah pusing-pusing kepala, download code & install. As easy as facebook-ing :)

Happy reading & selamat berbuka.

4 comments:

teralicious said...

nice entry..
suke blogwalking kt sini coz selalu bg tips..
so, keep on writing such entry ok..
btw im using leelou blogs's template now..
comey2 sume..
;)

✿ cik pieQa ✿ said...

hehe ! kalau camni nampaknya tiap hari pieQa tukar tmplate.

Syaza Zul said...

@teralicious Teraaa, why are you so sweet? Love ya ! :)

Syaza Zul said...

@✿ cik pieQa ✿ Hehe, laa tukar jela pieqa :)