Hitam Kuning Hitam Kuning, Go Tigers


Assalamualaikum

Harini aku nak update pasal, errmmm, alah korang semua memang dah tahu dah benda ni. Basi dah cerita ni. Well, I know its a lame. Tapi nak update jugak, muahaha. :P Okay, semua orang pun tahu pasal Hidayah Syahril kan? Sebagai rakyat Malaysia haruslah tahu. Ke ade lagi orang tak kenal sape Hidayah Syahril ni? Okay okay, takpe.

Hidayah shahril ni sebenarnya wife kepada katpen Singapura. Entah lah dia ni, taktau kenapa butthurt sangat sampai buat status macam ni dekat Fb dia. Biar lah dia, dia ingat dia Posh Beckham agaknye kan?

So, ade lah kawan aku bg link pasal 1,000,000 Malaysian want Hidayah Shahril make public apology. Huiyooo, banyak gila orang komen kat page tu, biasalah gaduh. Pastu aku pun tengok ade lagi page pasal pemain Singapura ni kuat berlakon. Ramai lah gak orang yang like. Yang tak boleh blah, ade jugak page pemain Malaysia kuat berlakon. Tang mana kuat berlakon tu eh? Tapi yang lawaknye, 15 orang je like. Pathetic gila kan?

So, aku pun baca jela komen komen diorang ni. Then, aku pun ade ternampak satu komen ni. 







Ha, Safiq & Amirul Hadi pun nak pindah. Entah, tak tau lah daripada sumber boleh dipercayai ke tak. Oh maannnn, Amirul Hadi weh ! :'( Takpela, I'll always by your side okay? 

******************************************

Amaran : Korang hanya dibenarkan muntah selepas berbuka bagi kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya.

It's okay lah kalau betul pun, haruslah support kan? *geligeli. Aku still lagi boleh message dengan Amirul Hadi. Hahaha, jealous much? Mesti korang rasa, weh macam mana kau message dengan dia eh? Sabar sabar, chill. :') Ini namanya telepati. Tahu tak telepati tu ape? Aku pernah la dengar Dr. Fadzillah Kamsah cakap yang telepati macam mesej yang dihantar kepada seseorang. Contoh macam ni la ;

S : Kan best sekarang dapat minum kopi yang kawwww punya ! *monolog dalaman
I : Abang, nah air kopi untuk abang. Kopi betul-betul kawww ! :)
...............................................................................................................
Haaa, inilah maksudnya telepati.

Agak-agak kalau aku hantar message dekat Amirul Hadi dia dapat tak eh? Haha, mampos Amirul Hadi tak layan. Nak layan blog aku ni apatah lagi kan?


p/s : kepada followers ke 200, tunggu ye nanti akan ade entry promotion untuk anda

Thanks sudi baca kegilaan aku. Kbye

5 comments:

ade2mama said...

aku ye kn sjela ko dgn amirul hadi tu..yela bln pose:P
biase law org ngh lapr mcm tu la..pning2 aym :P
uhuhu..
law btol ko dgn amirul hadi tu amin:)

law x btol
llalalallallala.:P

kte tgk ape tindakan krjaan msia kte nk bt kt isteri kptn spore tu..


rse xde pape cye la:(

ade2mama said...

aku ye kn sjela ko dgn amirul hadi tu..yela bln pose:P
biase law org ngh lapr mcm tu la..pning2 aym :P
uhuhu..
law btol ko dgn amirul hadi tu amin:)

law x btol
llalalallallala.:P

kte tgk ape tindakan krjaan msia kte nk bt kt isteri kptn spore tu..


rse xde pape cye la:(

Syaza Zul said...

Haha,harapan jela weh. Entah lah, aku pun tak tahu. Tapi kesian la Safee & Amirul Hadi.

ade2mama said...

ala 22 bf ko,,mang la ko nk backup dorg...lalalala

kembang la 2 aku ckp bf ko..wekkk :p

Syaza Zul said...

@ade2mama Haha, Safee dah kahwwin lah. Aku nak Amirul Hadi je :P