Saya Mau Join Bloglist Cik Ross


Assalamualaikum

Ha, yang baca ni puasa dak? Bagus bagus bagus kalau puasa :'). Okay, dah nampak kan tajuk entry ni. Sebenarnya, Cik Ross kita ni buat segmen sape nak join bloglist untuk blog dia lah, takkan blog aku pulak. Okay, tak lawak =.='. 


Syarat2 penyertaan adalah.....

1. Jadi follower Cik Ross ( Kalau sudi ye )

2. Copy BANNER di atas.

3. Paste kan ke dalam entri yang korang buat bertajuk " Saya Mau Join Bloglist Cik Ross "

4. Entri korang tu tak yah la berjela2 panjangnya. Simple2 sudah

5. Dah siap,tinggalkan link korang tu dalam kotak komen ni. OK?!!

6. Tarikh TUTUP penyertaan adalah......21hb.Ogos.2011,tepat jam 12 tengah malam.


p/s : syarat tu aku copy je dari blog Cik Ross. Haha, agak-agak aci tak?


Ape lagi jom lah masuk segmen nih !

4 comments:

Cik RoSs said...

Thanx dik...

Terharu sungguh ada juga yang sudi join!!

Syaza Zul said...

Ala, takpela kak. Sy join je ape pun segmen yang ada :)

NURUL SI PIPI TEMBAM said...

follow blog nih

sudi lah ke blog saya pula

http://cahayapetunjuksite.blogspot.com

Syaza Zul said...

Okay nurul :)