BlackBerry & Apple


Assalamualaikum

Korang perasan tak sekarang ni semua gadget mahal-mahal, semua duk pakat guna nama buah. Perasan tak? Perasan tak? Kalau dulu, BlackBerry ni hanyalah sekadar buah je, takde ape pun. Pendek kata, takde pesen nak jadi femes lah. *kononnye lah kan


Dulu buah je BlackBerry ni.

Okay, memang pun kan? Dulu BlackBerry ni femes sebab rasa buah lah kan. Sekarang tidak lagi. Semua orang beratur, berlumba-lumba, bahkan berenang-renang sebab nakkan Si BlackBerry ni. Okay, aku rasa aku dah buat perbandingan yang sangat melampau =.='. Hoi, sape tanak guna BlackBerry weh? Habaq mai sini.


 





Terbaru, keluar pulak pasal BlackBerry Touchscreen. Kira macam kalau guna ni, kau orang memang cool lah. Jangan harap lah aku nak guna kan, mampos aku habiskan duit JPA semata-mata sebab nak guna BlackBerry. So, solution to this problem, korang belanja la aku. Amacam? Alah, korang punya earning dekat Nuffnang tu tanak banyak pulak kan? #banyakcantikmukanaksuruhorangbelanja. Okay fine =.='.


Okay, dah cerita pasal BlackBerry. Sekarang aku nak cerita pasal buah Apple pulak. Eh eh, korang suka apple hijau ke merah? Kalau aku, aku lagi prefer hijau, sebab masam. Hee :') Kalau dulu, Apple ni pasal hijau & merah jela. Sekarang, hah ambik kau ! Laptop, handphone, semua pakat nak ade lambang apple. Semua duk pakat nak bagi aku jeles.




 
 
remembers the day when blackberry and apple were just fruit. nobody's really care :p

Contoh la eh, contoh la korang ni kaya gila pastu ade duit berjuta juta juta juta. Korang agak-agak nak letak nama ape untuk gadget korang tuu? Oh pls, jangan ambik BlueBerry, itu CSL punya okayyy. Sila suarakan pendapat anda. Eh, bukan suara lah, sila penakan pendapat anda.

Thanks sudi baca

6 comments:

yuze said...

sibuk je dgn apple la..blackberry la..duniawi je tuh..baek pkai nokia3310..bley baling anjing kalau kena kejar..eh kalau de lbey blackberry ke apple ke..nak 1 yea..haha

Syaza Zul said...

Ah kau, JPA kau kan banyak. kedekut je lebih tuuuu.

ღ αεn ツ said...

HAHAHA, rasa nak makan lak ;)

Syaza Zul said...

Haha, puasa puasa :)

Mr Rileks said...

apple lebih mantap dr blackberry.. :) tp pkai2 kedua2 gajet nie.. masing2 ada kelbihan dan kekurangan... :D

Syaza Zul said...

Tu lah, HARGA pun mantap. huhu, tak mampu nak beli. haha