Happy Birthday Mak !



Assalamulaikum

Sekali lagi, maafkan daku wahai blog yang berwarna pink kerana telah meng-anak tirikan dirimu. Sungguh, bukan ini pintaku. Namun apakan daya, sudah nasibmu begitu. Ah, jadah apa mencarut ni ha?! Serius, minggu ni sibukS. Why I mention S? Because I have tons of work to do, pfffttt ! Well nevermind, sekarang semua kerja dah settle & nak habiskan masa beramah mesra dengan blog & bergomol-gomol manja gitewww. Hikhik #gelak gedik.


 

She is superhero
She is superchef
She is supermom
She is the problem solver
She is my bestfriend
She is everything for me



Today is mom birthday, weehooo ! Alaa alaa alaa, kalau dekat rumah sekarang kan best, boleh sambut sesama.  Why I called her my bestfriend? Sebab dengan mak lah kita boleh cerita segala-galanya. Tak gitu? Daripada masalah study, duit, kawan-kawan, sampailah ke masalah boyfriend. Semuanya cerita dekat mak. Mesti kau orang cakap, dapat mak yang sporting, open-minded okay lah. Tak jugak. Mak mana yang tak marah kalau keluar lepastu balik malam-malam? Pukul 7 lagi dah sms, ni bila Along nak balik ni? Kalau dekat sini, takde sape nak marah kalau balik lambat-lambat. I know, she doing all that because she loves me.


HAPPY BIRTHDAY, SWEET 22(X2) !


2 comments:

ade2mama said...

happy birthday makcikkkkkkk:)

semoga pnjg umur..
law ank tu degil rotan jew makcik ..lalalala

Syaza Zul said...

Haippp ! Ape ni cakap bukan-bukan? Confirm lah baik, takde maknenye nak degil-degil. Kbai :P